Eigen Projecten

Dit zijn projecten door mijzelf bedacht en uitgevoerd. Sommige projecten lopen nog, andere zijn stopgezet.  


Stichting Activiteiten Dichterswijk

Samen met betrokken buurbewoners is in 2017 de stichting activiteiten Dichterswijk opgezet. Belangrijkste wapenfeit is de realisatie van festival Dichterbij in 2018. In de loop der jaren zijn we tevens actief geweest als trekkingsgerechtigde van het ondernemersfonds in Utrecht, gebied 13. Ondertussen is de stichting in slaapstand gebracht. Misschien dat we hem ooit weer wekken! 


Festival Dichterbij

Festival Dichterbij om de Veilinghaven in de Utrechtse Dichterswijk heb ik op 3 juni 2018 samen met het bestuur van de stichting activiteiten Dichterswijk , programmeur Maureen Alvares  en productiemaatschappij Lunaworkx georganiseerd.

 

Het gratis festival bood tussen 14 en 21 uur meer dan 30 acts waaronder muzikanten Camilla Blue en No Kiddin, dichter Ozan Aydogan en rapper Fresku, kunstenaars Tristan Kruithof en Gys van Bon en Violiste Merel Vercammen. We hebben een Dichterbij Blond bier uitgegeven i.s.m. brouwerij de Leckere en speciale muziek, dans en theater laten produceren rondom de thematiiek van verdichting. 

 

Ik was voorzitter van bestuur (foto hiernaast van links naar rechts secretaris, voorzitter en penningmeester) en tevens marketing verantwoordelijk. Naast het 7 koppige bestuur waren er 5 vrijwilligers actief, tijdens het event circa 30. Er zijn meer dan 3500 bezoekers geweest. 

 

Het event werd gesteund door 6 bekende fondsen en door 5 particuliere sponsoren. Vluchtelingenwerk Nederland was maatschappelijk partner. Het was een zeer geslaagd festival van en door de Dichterswijk: voor heel Utrecht. kijk op www.festivaldichterbij.nl 

 

Stilletjes denk ik al aan Festival Dichterbij 2020...
Stichting Ambulante Dagbesteding

Ik ben de initiatiefnemer en voorzitter van deze stichting. Wij staan voor het verhogen van het algemene welbevinden van kwetsbare doelgroepen, met een focus op ouderen. We houden ons onder meer bezig met het introduceren van hulpmiddelen voor dagbesteding. We zijn succesvol in fundraising en crowdfunding. Deelnemer social grow sessions 2017. 


Kinderkamerlicht

Kinderkamerlicht is door Maurice opgezet als producent van kinderkamer verlichting. De lampen zijn zelf ontworpen, duurzaam geproduceerd en werden door de sociale werkplaats geassembleerd. Hierbij is tevens een webshop ingericht met bitrix cms. Er zijn meer dan 30 verschillende lampen geïntroduceerd en er is van 2010 tot 2015 veel gewerkt aan (online) marketing. SEO, SEA alle vormen van content marketing. Met je voeten in de modder. Hou ik van.  


Onafhankelijk Perspectief

Experimenteren met een opinierend (politiek) blog. CMS Drupal. 

DINK

Wat is Kunst

Website voor portfolio en verkoop van schilderijen. CMS drupal. Hou je van deze stijl ? Bestel een werk in opdracht en mail mij. 

Wereldkaart decoratie

De vervaardiging (en verkoop) van houten wereldkaarten, zowel in lamp vorm als als muurdecoratie. D.m.v. lasertechniek mooie creatieve houten dingen maken. 

cms in word press. Aansturen diverse productionele aspecten. 

Reclame op het water

Reclame op het water heeft reclame boten geëxploiteerd.

Onder meer voor Yamaha hebben we heel goede campagnes gedraaid!

Terre des Hommes

Als vrijwillige secretaris van bestuur bijgedragen aan de opzet van een buurtwinkel in Utrecht. 

Event organisatie

10 jaar na dato is het Fort feest in 2022 terug van weggeweest. Met een nieuwe crew en 150 feestvierders.....zo vier je je verjaardag! Dank aan de DJ's en het publiek. Misschien gaan we over een paar jaar wel op zoek naar een ....kasteel!

Organisator van feesten en mini festivals, oa op Loosdrecht tot van 2005 tot 2013 de Looslands feesten. Mini festivalletjes met eten, drinken, feesten, optredens, kunst, watersport en camping Van 50  tot 200 personen.

 

 

In het Utrechtse fort Vechten een mini festival neergezet voor 300 deelnemers, in Fort Blauwkapel twee maal een dance feest voor 200 personen.