Werkgevers

Cirrus Foundation

Vanaf 10 mei 2021 is de Cirrus Foundation live. nadat ik als een soort kwartiermaker binnen Qmulus de stichting heb helpen oprichten ga ik aan de slag als fondsmanager. We gaan goede doelen binnen de thema's mensenrechten en klimaatuitdagingen helpen. Ik mag aanvragen helpen beoordelen en fungeer als spin in het web voor het bestuur van deze mooie foundation! Ondertussen mag ik me ook richten op impact investeringen. 

Qmulus Family Office

Sinds 4 januari 2021 ben ik in dienst bij Qmulus Family Office. Hier is snel meer te vinden over dit leuke avontuur! 

Stichting Voor je Buurt

De stichting Voor je Buurt organiseert initiatievenprogramma's. Met crowdfunding, crowd sourcing en matchfunding helpen wij sociaal maatschappelijke initiatieven op weg naar een duurzame toekomst.

 

Wij bieden expertise met betrekking tot civic engagement aan gemeenten, instellingen en fondsen. Ik werk per  september 2019 als directeur/bestuurder. 

Festival Tweetakt

Vanaf september 2018 werkte ik, naast mijn werk voor VluchtelingenWerk,  als partnership manager voor sponsoring en samenwerkingen voor festival Tweetakt in Utrecht.

 

Festival Tweetakt is een jaarlijks kunstenfestival met theater- en dansvoorstellingen, muziekoptredens, beeldende kunst, interactieve installaties en games, en een beetje  stand-upcomedy.

VluchtelingenWerk

Vanaf januari 2018 werk ik als zakelijk intermediair voor de Stichting Vluchtelingenwerk Midden en West Nederland. 

 

Ik werk aan issues als arbeidsmarktparticipatie, draagvlakversterking, 

productontwikkeling en fondsenwerving.  

 

Mijn gesprekspartners zijn projectleiders, MT en OT leden, fondsen, HR managers en directies vanuit MVO kader. 

Triade Media

De exploitatie van 18 (thema) televisiezenders.

 

Inmiddels sinds 2016 onderdeel van RTL Nederland, waaronder History, Cartoon Network , Travel Channel, OUTtv XITE en Ziggo Sport.

 

Ik ben als senior account manager meer dan 5,5 jaar betrokken geweest bij alle aspecten van de marketing, media en reclame mogelijkheden in Nederland.  

Spot, branded content, brand partnerships, (online) activaties, video productie, projectmanagement. 

 

Clansman / Basebuilder

Online marketing bureau wat d.m.v. database marketing (oa via retailacties en actiewebsites)  profielen verzamelt en exploiteert. Denk bijvoorbeeld aan ledenwerving. Ik was anderhalf jaar als Business Development manager betrokken. 

Discovery Communications

Internationaal televisie zender netwerk. circa 4 jaar als account manager gewerkt voor zowel spot als brand partnerships met adverteerders en mediabureaus. Participatie in Internationale project teams. Ook Animal Planet hoorde in het portfolio. 

Faster Media / Outdoorplaces

Ik heb circa 2,5 jaar als account manager bij een tweetal buitenreclame exploitanten gewerkt : snelwegreclame en steigerdoekreclame (nu Interbest) en taxireclame en vrachtwagenreclame (nu altermedia) . 

DST Experience Communicatie

Communicatie bureau accountmanager bewustwordings - campagnes en didactische concepten . Voltallige redactie, van concept tot copy en van productie tot  uitvoering. 

DiON Media

Multimediale uitgeverij waar ik verantwoordelijk was voor concept, account en project management van met name (online) video projecten , websites, content producties en live streaming. Relaties waren festivals en (publieke) omroepen. Circa 3 jaar gewerkt. 

Heineken / Palm

Stage bij Heineken en gedurende een jaar vertegenwoordiger van Palm in de provincie Utrecht.